Algemene Voorwaarden

Pas na wederzijdse goedkeuring van de gedetailleerde individuele offerte door de
aanvrager en de aannemer kan er een definitieve overeenkomst worden 
gesloten tussen aanvrager en aannemer.


De aanvraag zal vanuit de coördinerende partner(s) worden opgevolgd en gecontroleerd.


Door dit formulier in te vullen, stem je ermee in dat je gegevens gebruikt mogen worden voor verdere afhandeling van je dossier in het kader van Energiek Wonen. Dit houdt in dat we je op de hoogte brengen van mogelijke aanpassingen aan je dossier en de stand van zaken van je inschrijving. Voor de verwerking van jouw dossier worden je gegevens enkel doorgegeven aan de aan jouw dossier toegewezen aannemer(s)/installateur(s), die binnen het aanbod Energiek Wonen werden aangesteld, zodat zij contact kunnen opnemen voor verdere praktische afspraken. Je persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld en verwerkt in het kader van Energiek Wonen.


Door dit formulier in te vullen, stem je ermee in dat je gegevens gebruikt mogen worden voor het verzenden van nieuwsbrieven vanuit de coördinerende partners van Energiek Wonen, met de mogelijkheid om op elk moment uit te schrijven.


Conform de bepalingen van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming kan je jouw persoonsgegevens opvragen, inkijken, (laten) corrigeren en (laten) verwijderen. Voor meer informatie, neem je contact op via info@energiekwonen.be met de vermelding van jouw naam en gemeente. De voor jouw gemeente verantwoordelijke partner zal vervolgens contact opnemen met jou.

Onze experts van Energiek Wonen
begeleiden je bij elke stap

Vul ons contactformulier in voor een offerte op maat en een eerste plaatsbezoek.

Wil je meer advies en informatie?

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Klimaatpunt!

Door u te abonneren, gaat je akkoord met ons privacy beleid
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Er ging iets mis... Probeer het opnieuw.