Vloerisolatie

Waarom vloerisolatie?

Ben je van plan om de vloer te renoveren? Vloerisolatie is een belangrijke stap naar een energiezuinig huis. Het helpt warmteverlies door de vloer te verminderen, waardoor je huis beter geïsoleerd is en de warmte beter behouden blijft. Dit resulteert in een comfortabeler binnenklimaat en lagere energiekosten gedurende het hele jaar.

Een nieuwe vloer of je vloer isoleren

Er zijn verschillende manieren om je bestaande vloer of je nieuwe vloer te isoleren, afhankelijk van de behoeften van je huis en je gezin. Of je nu een houten vloer, betonnen vloer of een vloer op volle grond hebt, onze aannemers hebben de expertise en ervaring om de juiste isolatieoplossing voor jouw situatie te bieden. We werken met kwalitatieve materialen en ons team van ervaren vakmensen plaatst jouw nieuwe vloer of isoleert de bestaande vloer.

Kelderplafond isoleren?

Tijdens het isoleren van het plafond van je kelder of garage wordt isolatiemateriaal aan het plafond van je kelder bevestigd om warmteverlies te verminderen. Zo kan je de thermische efficiëntie van je huis verhogen en voorkomen dat warmte door de vloer van de bovenliggende ruimtes ontsnapt.

Offerte aanvragen

Vloer isoleren met Energiek Wonen

Het team van Energiek Wonen Vlaams-Brabant staat klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste vloerisolatie voor jouw huis. Neem vandaag nog contact met ons op als je een nieuwe vloer wil leggen of je vloer wil isoleren.