Warmtepomp en warmtepompboiler

Waarom een warmtepomp of een warmtepompboiler plaatsen?

Warmtepompen en warmtepompboilers zijn milieuvriendelijke alternatieven voor traditionele verwarmingssystemen. Ze hebben heel wat voordelen. Zo halen ze warmte uit de omgeving, zoals lucht, bodem of water om je huis te verwarmen en warm water te produceren.

Door gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen, verminderen ze de CO2-uitstoot en dragen ze bij aan een lagere ecologische voetafdruk. Het is een van de meest energiezuinige verwarmingsoplossingen van het moment en een duurzaam alternatief voor traditionele verwarmingssystemen, zoals gas- of elektrische verwarming.

Welke warmtepompen en warmtepompboilers zijn er?

Afhankelijk van de verwarmingsbehoeften van je huis is een lucht-water warmtepomp, een grond-water warmtepomp of een hybride warmtepomp de oplossing. Wij hebben de expertise en ervaring om de juiste oplossing voor jouw situatie te bieden.

Onze experts van Energiek Wonen
begeleiden je bij elke stap

Vul ons contactformulier in voor een offerte op maat en een eerste plaatsbezoek.

Wamtepomp(boiler) laten installeren met Energiek Wonen

Bij Energiek Wonen in Vlaams-Brabant hebben we een team experten gespecialiseerd in warmtepompen en warmtepompboilers. Op die manier verwarmen of water opwarmen is een duurzame oplossing om je huis energiezuiniger te maken. Vraag een offerte voor jouw warmtepomp of warmtepompboiler.