Dakisolatie

Waarom je dak isoleren?

Energiek Wonen helpt je met je dakrenovatie. Wist je dat 30% van de warmte in de wintermaanden verloren gaat via het dak? Minimaliseer warmteverlies met dakisolatie. Deze oplossing zorgt voor een efficiënter energieverbruik.

Hellend dakisolatie
langs buiten
Plat dak isoleren
Hellend dakisolatie
langs binnen
Zoldervloerisolatie

Dakisolatie buitenzijde

Hellend dakisolatie aan de buitenkant of sarkingdak

Heb je een hellend dak en is de dakstructuur aan vernieuwing toe? Dan is deze isolatieoplossing ideaal bij een dakrenovatie. Ook wanneer de binnenkant van de woning van te grote waarde is of er onvoldoende plaats voor isolatie is, dan kies je best voor dakisolatie langs de buitenzijde.

Plat dak isoleren

Wil je het dak isoleren en heb je een plat dak? De beste manier om een plat dak te isoleren is via isolatieplaten langs de buitenkant of een groendak. Neem contact op met de experts van Energiek Wonen, gespecialiseerd in het isoleren van platte daken. Zij kunnen meer advies geven over de mogelijkheden, materialen en isolatietechnieken.

Dakisolatie binnenzijde

Waarom dakisolatie langs de binnenzijde?

Het dak isoleren langs de binnenzijde is een effectieve manier om warmteverlies te verminderen, wanneer je geen dakrenovatie gepland had. Het is een ideale oplossing voor woningen waar dakisolatie aan de buitenzijde niet mogelijk of wenselijk is.

Waarom je dak isoleren met Energiek Wonen?

Kies voor Energiek Wonen om je dak te laten isoleren door ons team van aannemers en experten uit Vlaams-Brabant. Laat je begeleiden in het proces, van de materiaalkeuze tot de installatietechnieken. Vraag je offerte op maat voor een duurzame isolatie van jouw dak.

Offerte op maat aanvragen
Wil je meer advies en informatie?

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Klimaatpunt!

Door u te abonneren, gaat je akkoord met ons privacy beleid
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Er ging iets mis... Probeer het opnieuw.