Futureproof Zonne-advies

Zonnepanelen met futureproof advies

Heb je al zonnepanelen en wil je de opgewekte zonne-energie zo optimaal mogelijk benutten én je elektriciteitsfactuur verlagen? Misschien denk je erover na een thuisbatterij, een laadpaal of een warmtepomp(boiler) te plaatsen? Dan is de slimme aansturing daarvan in de toekomst noodzakelijk. Ons groepsaanbod met futureproof zonne-advies is een eerste stap richting een PV-installatie klaar voor de toekomst.

Klaar voor de toekomst

Eén energiebeheersysteem

Het systeem koppelt zonnepanelen aan jouw digitale meter, warmtepomp, thuisbatterij en laadpaal en neemt het complete energiemanagement over.

Realtime energieprijzen

Door verbinding met het internet te maken, haalt het systeem de actuele energieprijzen op, zodat je altijd op de hoogte bent van de goedkoopste tijdstippen om energie te gebruiken of op te slaan.

Optimaal energieverbruik

Het systeem analyseert continu hoe jouw installaties het beste kunnen worden aangestuurd op basis van de huidige energieprijzen, jouw verbruikspatronen en de beschikbare energiecapaciteit.

Heb je nog geen zonnepanelen?

Dan is het nu hét moment om eerst zonnepanelen te plaatsen. De prijzen zijn enorm gedaald, waardoor het nog steeds een heel interessante investering is.

Lees hier alle info en voordelen van het plaatsen van zonnepanelen.

Groepsaanbod Zonne-advies Vlaams-Brabant

Ben je inwoner van Vlaams- Brabant*? Bij Energiek Wonen kan je terecht voor de totaalaanpak. Onze makelaars staan gekend voor hun deskundig advies en professionele plaatsing.

*Woon je in Aarschot, Bierbeek, Haacht, Holsbeek, Leuven, Rotselaar ga dan naar de website van ECoOB voor het groepsaanbod.
*Voor Tienen, Kapelle-op-den-Bos en Zemst wordt dit aangeboden door onze collega’s van Klimaan.

Persoonlijk advies

Onze energieconsulenten bieden jou persoonlijk advies op maat om ervoor te zorgen dat jouw systeem perfect is afgestemd op jouw specifieke behoeften en situatie. Wens je eerst een futureproof adviesgesprek met een zonnepanelen-expert? Neem dan contact op voor een online afspraak. Dit gesprek kost € 50, maar krijg je nadien terugbetaald als je een getekende offerte van onze aannemer bezorgt.

Professionele installatie

De plaatsing van jouw technieken wordt verzorgd door ervaren en geselecteerde aannemers waarmee Energiek Wonen samenwerkt. We staan garant voor een goede service en streven een hoge klanttevredenheid na. Ben je overtuigd? Laat dan onmiddellijk een van onze geselecteerde aannemers langskomen.

Zonne-advies voor particulieren

Het advies en groepsaanbod is zowel voor huiseigenaars als verhuurders en huurders van appartementen. Een PV-installatie is een goede investering die je op lange termijn terugverdient. Heb je twijfels over de financiële haalbaarheid? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We kijken samen welke oplossingen er mogelijk zijn.

In 4 stappen naar een zonnedak, laadpaal of thuisbatterij.

Ben je van plan je energieverbruik te optimaliseren? Dan is een warmtepomp(boiler), thuisbatterij of laadpaal misschien de ideale aanvulling op je zonnepanelen. Zo maak je je huis klaar voor de toekomst.

Vul het inschrijvingsformulier in

Een eerste stap is het formulier invullen en een adviesgesprek vastleggen met onze zonnepanelen-expert.

Adviesgesprek met een expert

Onze energieconsulent geeft advies op maat en maakt een raming van de kosten. Je kan ook deze stap overslaan als je al overtuigd bent. Dit gesprek kost € 50.

Huisbezoek aannemer vastleggen

Onze energieconsulent zoekt de juiste match tussen jou en een van onze aannemers. Na akkoord komt een aannemer ter plaatse voor een vrijblijvende offerte.

Installatie door aannemer

Na jouw akkoord komt de aangestelde aannemer langs voor de installatie. Je krijgt ook de kost van het adviesgesprek terugbetaald als je de ondertekende offerte voorlegt.

Wil je meer advies en informatie?

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Klimaatpunt!

Door u te abonneren, gaat je akkoord met ons privacy beleid
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Er ging iets mis... Probeer het opnieuw.